Nofx

FINAL TOUR 2023

Divendres 19 Maig 2023 | Poble Espanyol | Barcelona

Entrades

40 years – 40 cities – 40 songs every night

És una realitat: NOFX s’acomiaden del públic després de 40 anys de carrera. El maig del 2023, NOFX arrancaran la seva gira mundial de comiat a Barcelona amb dos concerts. No només això: serà l’única ciutat a tot el món on actuaran dues nits seguides. Dues dates úniques a la península i que serviran de comiat final a una de les bandes més importants de la història del punk rock. Banda que al llarg de les dècades ha aconseguit a Espanya i Portugal centenars de milers de seguidors. Un nom importantíssim per entendre la underground en les darreres quatre dècades.
.
Tot això passarà en exclusiva a tota la península a Barcelona. La capital de Catalunya ha estat la ciutat escollida per donar el tret de sortida de la seva gira de comiat. A més, d’aquests dos concerts, Fat Mike i els seus, només visitaran, el 2023, cinc ciutats més a tot Europa.
.
En aquests concerts, els californians repassaran quatre dels seus àlbums més antològics a més d’un gran nombre de grans èxits aconseguits al llarg de la seva carrera.
.
NOFX volen anar-se’n de valent i aquest serà el seu gran comiat a la península. Una oportunitat única que no t’has de perdre perquè la cursa de NOFX s’acaba.

With Very Special Guests!

FALTEN...

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)

UBICACIÓ

POBLE ESPANYOL

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13

08038 Barcelona

935086300

HORARIOS

L’obertura de portes serà a les 18:00 hores.

Els horaris definitius es publicaran uns dies abans de l’esdeveniment.

Contacte

Les notícies referents al concert seran publicades a les xarxes de promotors i col·laboradors: @HFMNcrew @GasteizCalling @BarnanRoll @JimmyJazzGasteiz @MondraNRoll

Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a info[a]entzunproducciones.com